Inter Door -
Свят от врати!

По-висок стандарт за Вашия дом

Нашата мисия

Радваме се да Ви предложим изключителни продукти, които с гордост ще включите в дома си. Що се отнася до Вашия дом, ние вярваме, че не трябва да се примирявате с нещо, което не е идеално.

Inter Door

"Бомерк"ООД е основана през 2000 г. в гр. Пловдив като търговско дружество занимавашо се с внос, износ и търговия на различни видове стоки и услуги.

През 2005 г. след обстойно проучване на пазара ръководството на фирмата взима решение да се заеме и с вноса, продажбата, доставката и монтажа на врати: външни- блиндирани и вътрешни- интериорни, като си поставя за цел да намери пресечната точка на високото качество и на разумните цени.

След откриването на първия шоурум магазин от веригата "InterDoor" в гр. Пловдив, фирмата се радва на голям интерес, който може би се дължи на богатата гама, изящния външен вид, гарантираното качество на предлаганите врати и не на последно място- професионалния монтаж от страна на младите, динамичните, креативните и винаги усмихнати монтажници, специализирани в чужбина и използващи съвременни методи и последните тенденции в техниката.

Благодарим на всички наши минали, настоящи и бъдещи партньори и клиенти!

Doors